view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Samsung Laserskrivare Express SL-M2026 ()

Utgått

Denna vara har utgått ur vårt sortiment.

Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och kan ej beställas.

Tonerlagret har nu fått in ett parti med Samsung Express SL-M2026 skrivare. Perfekt laserskrivare för hemmabruk eller för det mindre kontoret. Den är kompakt och får plats lätt även i små kontor, och den gör sitt jobb utan att göra någon besviken! 

Detta är en svart laserskrivare, så den skriver alltså endast ut i svart! 
Tonern som hör till denna skrivare finns både i original och som kompatibel, så du bestämmer själv över din utskriftskostnad. Här finner du originalet om du vill köra på det, eller om du vill ha den lite billigare kompatibla tonern, så finner du den här.

För dig som gärna vill köpa med flera toner på en och samma gång, och säkra upp ditt lager, så finns även denna skrivare i ett paket där du får med ett 3-pack av våra kompatibla toners och dessutom får du fri frakt på ditt köp vid köp av detta paketerbjudande. 3-packet är dessutom ytterligare rabatterat jämfört med om du köper det vid ett senare tillfälle separat. Kika in här vet ja. 

Teknisk information kan vara bra att känna till också, den kan du läsa om här

 
Artikelnummer SS281B
Patronnummer
OEM-nummer
Typ
Fabrikat Samsung

Kommentarer (0 st)

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Varan har lagts till check_circle_outline