view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Chans till unik VM-flagga!

 

(Uppdatering: Gudien skapades till världsmästerskapen, men det går precis lika bra att byta ut en VM-flagga mot EM-flagga. Hoppa med fördel direkt vidare ner till avsnitt "Skapa din egen VM-flagga")

 

Veckan har verkligen gått i världsmästerskapets tecken. Nu har vi tagit det till oanade höjder och gjort en egen VM-flagga för att fira svenskarnas framgång. Flaggans färger har vi printat med blå och gula toner i bästa kvalitet.

 

Skapa din egen VM-flagga

Det är lättare än vad man tror att göra en egen VM-flagga (även om originalet är det man vill ha). Här är både en manual samt tips på hur du kan göra en flagga att dekorera kontoret med.

1. Se till att din skrivare är bra laddad med cyan och gula färger. Skriv ut 20 blå samt 10 gula sidor, gärna numrerade för att lättare hålla koll på uppsättningen. Tejp, sax och måttstock behöver du också. Tänk på att väggen ska vara tillräckligt stor, då flaggan tenderar att bli större än man tror.

2. Nu kommer den stora uppgiften, att sätta upp flaggan. Här är numreringen till hjälp. Vi har valt måtten 6 A4-papper x 5 A4-papper. Du kommer i detta steg dessutom att bli uppmärksam på hur stor del av pappret din skrivare klarar att skriva ut. Själv fick vi ca 15 mm kantmariginal. Är man riktigt noggrann går det bra att beskära pappret och därmed få bort den vita kanten.

3. När hela flaggan är lagd är det värt att ta ett par steg tillbaka så att du har god överblick och får en helhetsbild av uppsättningen.

4. Bli inte förvånad om du behöver finjustera din flagga. Det är svårt att lyckas på första försöket.

5. Nu är flaggan klar och VM-känslan är optimal! Det är även flaggan på bilden som är den aktuella bonusen för en av våra kunder idag. Detta vill du inte missa!

 

PS. Det går också bra att printa andra flaggor om man hejar på andra länder. Skicka oss gärna bilder på de flaggorna i så fall!

Varan har lagts till check_circle_outline
+