view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Sellotapeselfie

Sellotapeselfie tävling mars 2014

 

Tävla med #SelloTapeSelfie

Nu har vi lokaliserat den allra hetaste nya trenden på nätet. Glöm Gangnam Style, Epic Split och Harlem Shake, nu är det SelloTapeSelfie som gäller! I rask takt plopplar det upp nya bidrag till denna selfie-kategori på Instagram, Twitter och Facebook.

SelloTapeSelfie går ut på att ta en Selfie på dig själv invirad i så mycket tejp det bara går. Vi testade på vår VD och blev så nöjda med resultatet att vi bestämde oss för att utmana våra kunder. Flest likes vinner!

Sellotapeselfie på vår VD Rikard Westberg

Gör så här:

1. Tejpa upp dig så du blir minst lika snygg som Rikard ovan.
2. Ta en selfie och lägg upp på Instagram, Twitter eller Facebook.
3. Tagga bilden med #SelloTapeSelfie och #Tonerlagret

Flest likes vinner en årsförbrukning av tejp (typ 20 rullar) och 10 biobiljetter till valfri film på SF-bio samt livslång ära och berömmelse. Vinnaren utses midnatt 31e mars 2014.

*Tänk på att du inte kan delta i tävlingen om du sätter din integritetsinställning så att bara vänner kan se dina bilder på Facebook.
 

Varan har lagts till check_circle_outline