view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

BROTHER toner TN-230Y gul 1.400 sidor (TN-230Y)

844 kr
649 kr
inkl. moms
Omgående

Denna vara kan skickas samma dag som du beställer.

När du använder originalprodukter från Brother, så som TN-230Y, försäkrar du dig om att din skrivare fortsätter fungera optimalt och att dina garantier fortsätter att gälla. Att använda TN-230Y i din skrivare är givet, prisvärt och inga problem.

 
Artikelnummer TN-230Y
Patronnummer TN-230
OEM-nummer TN-230Y
Typ
Original
Fabrikat BROTHER
Livslängd 1.400 sidor
Pris per utskrift 0.46

Kommentarer (2 st)

Lämna kommentar

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Matthias Bellander
1 Sep 2013

Mycket nöjd med köpet av toner till min skrivare. Vid installation så upptäckte jag att den gula hade läckt men var tvungen att använda den i alla fall. Skickade mail till er och ni ringde upp inom 1 timma. Ni skickade ut en ny och även ett fraktsedel för att skicka tillbaka den som läckt. Mycket bra service och jag kommer garanterat att handla av er nästa gång också

Rikard Westberg 1 Sep 2013

Vad tråkigt att du fick problem med Brother TN-230 tonerkassett men det låter som att vi lyckades rätta till problemet. Tyvärr är tonerkassetter känsliga artiklar så fel kan inträffa men självklart försöker vi alltid lösa reklamationer så smidigt som möjligt. Roligt att höra att du kommer tillbaka!

Varan har lagts till check_circle_outline