view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Tonerlagret i Almedalen

Visitkort och print i Almedalen

Digitalt i alla ära, men ibland är det skönt att ha saker på papper. Ditt föredrag, politiska manifest, ett kärlekskbrev eller dina nya visitkort kom till Bloggplats H12 så hjälper vi dig att skriva ut.

Under Almedalsveckan erbjuder Tonerlagret i samarbete med Xerox dig möjlighet att skriva ut dokument på Bloggplats H12. Oavsett om du behöver skriva ut din flygbiljett eller ett politiskt manifest vänder du dig till Tonerlagret och Rikard och Nelly som finns på plats inne på Bloggplats H12 hela veckan.

Har du glömt dina visitkort hemma? Inga problem. Hos oss skriver du ut nya fina visitkort och tar med till kvällens rosémingel. Allt är gratis för dig som är ackrediterad bloggare.

Läs mer om Bloggplats H12 och visitkortstjänsten här.

Varan har lagts till check_circle_outline