view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Miljötoner

Har färgen tagit slut i din skrivare och det är dags att köpa en ny toner?  Ta tillfället i akt och testa att köpa en miljötoner istället för original toner alternativt en kompatibel toner.

Vad är en miljötoner? Vad är det som gör en miljötoner miljövänlig?

Miljötoner tillverkas av tidigare original toner som tagit slut som sedan samlas in, och blir renoverade och fylls på igen med tonerpulver. En miljötoner är med andra ord en original toner som tagit slut som återanvänds genom att den renoveras och återfylls. Det här gör också att en miljötoner håller en likvärdig kvalité som en ny original toner. Det blir även här ett kretslopptänk som sparar på jordens resurser och som bidrar till att minska co2 utsläpp. 

Genom att köpa och använda miljötoner istället för att köpa en ny originaltoner bidrar du både till vår jord och får mer miljövänliga utskrifter samt sparar pengar samtidigt. Det här för att en miljötoner är ett billigare alternativ till original toner.

 

I filmen nedan får ni se hur det går till när en av våra leverantörer Scandi-toner renoverar en original toner och fyller på den med tonerpulver igen.yes

 

 

Sökfunktion

Undrar du om det finns miljötoner till din skrivare? Använd sökfunktionen ovan för att söka efter din skrivare, och därefter se om vi har miljötoner till just din skrivarmodell!

Har du några mer funderingar om miljötoner? Kontakta oss så besvarar vi gärna dem! Kontaktuppgifterna hittar du här.

 

Varan har lagts till check_circle_outline
+