view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Vad är skillnaden på en bläckpatron och toner?

Vad är skillnaden mellan en bläckpatron och toner?

Vad var det nu igen som ditt förbrukningsmaterial i skrivaren heter? Var det bläckpatron? Eller var det toner, och finns det något som heter tonerpatron? Sen vad är det som skiljer dem åt? Hur särskiljer man en bläckpatron och en toner i praktiken? I den här snabba guiden kommer vi gå igenom vad som är skillnaden mellan en bläckpatron och toner. Sen som svar på om det finns något som heter tonerpatron – svar nej det finns inget som heter så, samma med bläcklaser och laserpatron. Det som finns att välja på som förbrukningsmaterial i din skrivare är bläckpatron och toner.

Vad är skillnaden mellan en bläckpatron och toner?

Vad är en bläckpatron?

En bläckpatron heter förbrukningsmaterialet även kallat färg till en bläckstråleskrivare. Bläckpatronen innehåller flytande väska som är bläck. En bläckpatron kan ha färgerna: cyan, magenta, gul och svart.

En bläckpatron benämnas som: bläckpatron, bläck eller patron.

Vad är skillnaden mellan bläckpatron och toner?

Vad är en toner till skrivare?

En toner närmare bestämt lasertoner är förbrukningsmaterialet till en laserskrivare. En lasertoner innehåller pulver även kallat tonerpulver. Det här tonerpulvret finns samma fyra färger som till bläckpatroner: cyan, magenta, gul och svart.  

En toner kan kallas för: toner, lasertoner, laserkassett och tonerkassett. Kärt barn har många namn och vi förstår att det här kan vara förvirrande, speciellt när olika leverantörer väljer att kalla det för olika namn.

 

 

I videon nedan förklarar och visar Andreas vad skillnaden är på bläckpatroner och toner! 

Varan har lagts till check_circle_outline
+