view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Vinn en HP multifunktionsskrivare

Vinn en multifunktionsskrivare från HP

HP OfficeJet Pro 8500A eAIOI samarbete med bloggen Kandy.se har vi just nu en tävling där du laddar upp din finaste, snyggaste, coolaste, varmaste, kyligaste eller på annat sätt bästa höstbild på en blogg eller på Facebook. Länka sen in till oss och till Kandy.se så har du möjlighet att vinna en multifunktionsskrivare från HP, värd 1925 kr.

Passa på att rota fram en snygg bild så har du möjlgihet att kamma hem höstens bästa skrivare alla kategorier. Vill du veta mer om priset och skrivaren så kan du läsa mer om HP OfficeJet Pro 8500A eAIO här.

Så här går tävlingen till:

1. Leta fram ditt finaste höstfoto (du ska ha tagit det själv).

2. Lägg upp fotot på din blogg eller på vår och Kandys Facebooksida samt länka till oss och till Kandy.se

3. Gilla Kandy och Tonerlagret på Facebook.

Enkelt eller hur? Ut och fota nu så kan fotoskrivaren från HP bli din. Vinnare utses i en omröstning senare och det finns även lite tröstpris i from av rabattcheckar på toner, fotopapper och bläckpatroner. Du måste ha laddat upp och länkat din höstbild senast den 30e oktober.

Mer information om tävlingen hittar du här.

Fototävling där du kan vinna en HP multifunktionsskrivare

Varan har lagts till check_circle_outline