view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Vax till Xerox Vaxstråleskrivare

Vax till Xerox Vaxstråleskrivare

Xerox har två kategorier av vaxstråleskrivare och här hittar du det vax som behövs för att du skall fortsätta få dina utskrifter. Välj den modell på vaxstråleskrivare som du har i listan nedan så får

Välj en annan skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav
Vax till Xerox Vaxstråleskrivare

Xerox har två kategorier av vaxstråleskrivare och här hittar du det vax som behövs för att du skall fortsätta få dina utskrifter. Välj den modell på vaxstråleskrivare som du har i listan nedan så får du se exakt vilket vax som passar till den Xerox som du har.

Tänk på att det alltid är bra att ha extra vax liggandes på hyllan när det tar slut så du hela tiden kan hålla igång din vaxstråleskrivare med perfekt resultat. Vi hjälper dig med Xerox-vax som du behöver hittar du inte din modell i listan nedan, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt vax.

Varan har lagts till check_circle_outline