view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Zebra etikettskrivare Direkttermo eller Termotransfer

Vilken Zebra etikettskrivare ska jag köpa?

Zebra etikettskrivare för fraktetiketterZebra är etikettskrivarnas Rolls-Royce men vilken modell ska du välja? Den vanligaste modellen som de flesta e-handlare använder är Zebra GK420D. Det är en prisvärd etikettskrivare som utan problem klarar en volym på 1000-2000 paket i månaden. Zebra är världens främsta tillverkare av etikettskrivare och det utnyttjar de naturligtvis och producerar mängder med modeller och varianter av alla sorter. Bara Zebra GK420 finns i 8 olika varianter, totalt har vi över 200 olika modeller av zebraskrivare. Vi har naturligtvis samtliga modeller av Zebra etikettskrivare men det är en djungel att välja rätt. Därför sammanställer vi här en snabbguide över vilken modell av Zebra du ska välja.

Direkttermo eller Termotransfer?

Skillnaden på direkttermo och termotransfer är två olika tryckprinciper. Zebra har skrivare som stödjer antinger direkttermo eller termotransfer och i en del fall klarar Zebraskrivarna av både termotransfer och direkttermo. Vilken modell du ska välja beror lite på hur du ska använda din etikettskrivare.

Vad är en dispenser?

Köpa billiga fraktetiketter till Zebra

Varan har lagts till check_circle_outline