Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-12, 13-16:30. fre 08-12, 13-15
Priser:

Posta dig genom Halloween!

Halloween är inte bara att välja mellan bus eller godis från skrämmande barn, det är lättare än man tror att sprida rysligare känslor även på kontoret. Med ett block Post-Its kan man komma väldigt långt - vare sig du skapar en klassisk Halloween-pumpa eller väljer att go bananas och komponera ihop något helt annat. Låt fantasin flöda så har du på nolltid garanterat imponerat på kollegorna (eller åtminstone barnen).

Pumpa av post-it

 

 

 

 

 

Bild lånad från Pinterest.com - se här för mer inspiration. 

Halloween-dräkt av Post-it

Behöver du en Halloween-outfit?

Har du ännu inte fixat en Halloween-dräkt men har däremot en imponerande samling Post-Its på lager, så är det heller ingen omöjlighet att de små klisterlapparna kan bli din räddning. Så här kommer vi att se ut i helgen i alla fall.Bild lånad från pinterest.com - se mer inspiration här

 

 

 

 

 

 

 


Post-It war (när du vill nå klisterlappars fulla kapacitet)

 

Post-It warPost-Its passar inte bara till Halloween och för att komma ihåg lunchlådan - det fungerar dessutom utmärkt för att förgylla grannarnas utsikt. I New York och Paris är det extra hett att enervera sina grannar i det som numera kallas Post-It wars, vilket närmast kan liknas vid 8-bitarsgrafik (inspiration här!). Häng med i trenden och skapa din egen konst med hjälp av vår enkla guide.

 


6 enkla steg: så skapar du ditt egna Post-It warPost-It block

1. Verktyg

Innan du börjar, se till att du har ordentligt med Post-Its (mått 76x76 mm är att föredra). Färger väljer du själv. Pennor och kollegieblock kan också vara bra att ha. Även en vän som kan assistera om det är något grandiost du tänker bygga.


 

 

8-bitars superman

2. Välj motiv!

 

Nu är det dags att bestämma vad du ska bygga. Enklast är att välja ett motiv i 8-bitarsgrafik och då blir det ofta en nostalgitripp tillbaka till gamla goda Nintendo-tiden på 80- och 90-talet. Googla "8-bit (valfritt ord)" så är du snart redo.


 

 

 


3. Dags att rita!

 

Nu är det dags att bli kreativ! Ta fram det rutade kollegieblocket och skissa av ditt motiv. Det är lättare än man tror, även om du liksom oss, kan misslyckas med streckgubbar. Slarva inte med skuggor och olika färger, det kommer att ligga dig i fatet när du sen ska bygga ihop den på riktigt.


 

 

4. Fram med linjalen

 

Nu är det dags att mäta. Förslagsvis använder du en linjal för att få exakta, raka linjer och mått. Räkna i kollegieblocket hur många rutor hög skissen är och multiplicera med tre. Det är hur hög den kommer att bli. Gör samma sak med bredden.


 

 

5. Hitta en bra och synlig plats för ditt konstverk

 

Se till att ytan verkligen kommer att räcka till och testa gärna en Post-It i förväg så att du ser att den verkligen fäster på ytan. 


 

 

6. Börja bygga!

 

Börja nedifrån och bygg uppåt! Lägg ingen större vikt vid färgerna - det här kommer att bli riktigt snygg konst i vilket fall som helst.

 

 

 

Glad Halloween!

Hälsningar från Post-It fanklubben