view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:

Så byter du toner på skrivaren

Så byter du tonerkassettInnan du ger dig på att byta toner så är allt beroende av att du har en ny toner till hands. Det har du förhoppningsvis fixat sedan tidigare - annars är du på rätt plats för att införskaffa en snabbt, billigt och enkelt. Använd till exempel sökfältet högst upp på sidan.

 

 

 

När du har en toner redo, så kan du följa den här enkla guiden

1. Se till att skrivaren är påslagen. Är den inte det, så starta skrivaren.

2. Öppna frontluckan som finns på de allra flesta laserskrivare.

3. Ta ut tonern. Ibland sitter tonern i en trumma som ser lite ut som en behållare. Ta då ut hela trumman vari tonern sitter och gå vidare till steg 3.1.

3.1 Om tonern sitter i en trumma, ta ut tonern från trumman

4. Nu är det dags att plocka fram din nya tonerkassett. Avlägsna eventuell plast och skyddsremsa. Den senare är ofta en färgglad sak.

5. Om din skrivare har en trumma, placera den nya tonerkassetten i denna

6. Sätt in tonern i skrivaren och stäng luckan

 

När du har gått genom alla steg så är det viktigt att inte stänga av skrivaren förrän skrivaren är tillbaka i normalläge.


Men alla skrivare är väl inte likadana?

Det finns en hel uppsjö av olika skrivare ute i världen, men principen för hur man byter tonerkassetter är ofta väldigt snarlik men kan komma att variera utifrån olika modeller. Behöver du mer guidning kring hur du gör för just din modell så slå oss en pling på 031-320 23 00 eller skicka ett mail på kundtjanst@tonerlagret.se, så ska vi försöka hjälpa dig så långt det går.

Varan har lagts till check_circle_outline