Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-12, 13-16:30. fre 08-12, 13-15
Priser:

 

Snabba leveranser!

Vi vet att det ofta är bråttom när bläckpatroner och toner är slut i skrivaren. Därför fokuserar vi på att erbjuda så snabba leveranser som bara är möjligt. Genom att beställa direkt från oss kan våra kunder minimera tiden som skrivaren står still.

Hur lång leveranstiden är framgår vid varje produkt men du kan också välja fraktsätt i kassan som passar just dig. Är ditt paket litet och lätt kan vi skicka bläckpatronerna som brev för leverans direkt i din brevlåda. För större paket använder vi oss av Posten, både företagspaket och postpaket.

Vid varje produkt framgår uppskattad leveranstid.

Omgående leverans:
Vi har din vara på minst ett av våra lager vilket gör att vi kan skicka dina varor från oss samma dag. Orderstopp är kl 17.00 på vardagar för att vi ska hinna packa och skicka paketet samma dag som du gör din beställning. I de fall varorna finns på olika lager kommer vi försöka att samleverera dina varor och det kan i sällsynta fall innebära att vi behöver en dag extra på oss för leveransen. Vi skickar ditt paket med Posten, antingen som brev (lätta försändelser), MyPack (utlämningsställe) eller Företagspaket. Du väljer själv i kassan hur du vill att paketet ska skickas.  

 

1-2 dagar:
Vi har din vara på lager men inte tillräckligt stor volym för att kunna lova leverans samma dag alternativt att vi har varorna på centrallager vilket kan förlänga leveranstiden upp till ett dygn. Är det bråttom med din leverans och varan är markerad med 1-2 dagar så kontakta oss vid orderläggning för att få exakt besked om leveranstid  

 

3-5 dagar:
Toner och bläck som finns på vårt centrallager eller skickas direkt från en leverantör kan ta upp till 5 vardagar även om vi oftast skickar varorna redan dag 1 eller 2. 

 

Beställningsvara:
Beställningsvaror är produkter som inte lagras hos någon svensk distributör. Dessa måste beställas från tillverkarna och leveranstiden varierar, oftast cirka 2 veckors leveranstid. Beställningsvaror kan inte bytas eller returneras. Kontakta gärna vår kundtjänst för exakt besked om leveranstid för våra beställningsvaror. 

 

Expressleverans:
För våra kunder i Göteborg och Stockholm lagerhåller vi en hel del varor lokalt. Detta gör det möjligt för oss att leverera varorna redan samma dag som en beställning görs. De produkter som innefattas av detta är markerade med expressleverans. I Göteborg budar vi två gånger per dag och i Stockholm 1 ggr per dag. Vid beställning av expressleverans så prioriteras din order och så snart vi säkerställt att vi kan leverera express får du en orderbekräftelse på e-post. Expressleverans kan också användas för sena beställningar (efter 17.00). Ring oss om det är bråttom, 031-320 23 00.  

 


[Vid beställning av toner och bläckpatroner med olika leveranstid skickas varorna tillsammans och längsta leveranstiden gäller. Vi gör vårt bästa för att du ska få din beställning så snart som möjligt. Har du frågor om leveransvillkoren vänligen kontakta vår kundtjänst.]