view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Papperstrassel i skrivaren

När skrivaren strejkar...

Papperstrassel i skrivaren är en obehaglig överraskning men inte omöjligt att handskas med. Lösningen är sällan långt ifrån och här listar vi ett par knep du kan använda dig av för att lösa trasslet utan att lägga dyra pengar på teknikerservice (vill du ändå göra det så når du oss på 031-320 23 00). 

Alarm! Papperstrassel i skrivaren - vad göra?

Det finns olika metoder för att angripa kaoset. Följande är värda att testa.

Metod 1

Det här är den enkla metoden. Stäng av skrivaren och dra ur kontakten, detta gör du för att undvika att skada skrivaren. Ta bort allt papper som finns i pappersfacket och finns det synligt papper som sitter fast så kan du försiktigt försöka att dra bort det. Testa att starta skrivaren igen och håll dina och kollegornas tummar.

 

Metod 2

Även här ska skrivaren hållas avstängd. Om metod 1 inte fungerat så kan du testa att angripa eländet genom bakre åtkomstluckan som ofta finns på skrivaren. Se till att du får bort allt papper som eventuellt trasslat sig då det annars har en förmåga att bilda ännu mer trassel om rester sitter kvar. Testa att starta skrivaren igen och håll dina och kollegornas tummar.

 

Metod 3

Har du en bläckstråleskrivare så kan det hjälpa att köra rengöringsprogrammet på skrivarhuvudet. Rengöringsprogrammet hittas ofta under "Inställningar". Testa att stänga av och starta om skrivaren och håll dina och kollegornas tummar.

 

Metod 4 

Har du testat alla metoder ovan men skrivaren fortfarande skyller på papperstrassel, så kan det vara värt att se över programvaran. Testa att ominstallera skrivaren och uppdatera programmet i datorn. Stäng sedan av skrivaren och starta om - och (viktigast av allt) håll dina och kollegornas tummar.

 

Och i förebyggande syfte...

- Fyll inte pappersfacket till sin fulla höjd. Det här är oftast orsaken till problemet.

- Se till att du har rätt papper i skrivaren. Det är skillnad på 180 grams papper och vanligt 80 grams kopieringspapper, i en vanlig liten skrivare till exempel.

- Försäkra dig också om att du i all skrivarstress inte placerar pappret fel, rakt och jämnt i pappersfacket ska det vara.

 

 

 

 

Varan har lagts till check_circle_outline