view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:

Tack Christer på Skanska för att du tävlade med oss!

Tävling i samband med att vi nådde 60 000 ordrar, är nu avgjord. De lyckliga vinnarna blev Skanska-gänget på Badhusgatan i Göteborg, tack vare Christers genuina engagemang i kampen om tonertårtan (och tack för att vi också fick smaka). 

Fortsätt gärna att kommentera våra produkter - det hjälper andra besökare att skapa en uppfattning och även oss att kunna bli bättre.

 

Tårtkalas med Tonerlagret

 

Nu blir det kalas!

Vi firar 60 000 ordrar och det gör vi genom att tävla ut en tårta som kommer till vinnarnas kontor fredagen den 3 april. EDIT: Fredagen 3 april är tydligen Långfredag och då är alla hemma och har tråkigt så det får bli fredagen efter det eller när vinnaren själv önskar leverans!

Tävla så här

Tävla genom att betygsätta eller lämna en kommentar på någon av produkterna efter ditt köp. En genväg till dina beställda produkter hittar du även i din bekräftelseorder som skickas direkt till din mail efter lagd beställning.

Så vinner du

Senast tisdagen den 31 mars kl 12.00 behöver vi din kommentar eller betyg. Vinner gör den kommentar som juryn, vilken består av anställda på Tonerlagret, anser vara bäst. Tårtan kommer att vara en äkta tonertårta - det vill säga att det är en riktig bjässe som räcker till 20 personer (eller 10 personer om man vill ta dubbla bitar).

Lycka till!

Hälsar Tonerlagret

Varan har lagts till check_circle_outline
+