view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Brotherskrivare med AirPrint-funktion

AirPrint skrivare från Brother för A3-ark

Brother Airprint MFC-J5910DWNu kommer Brother med en ny miljövänlig bläckstråleskrivare, MFC-J5910DW, som både är trådlös, skriver ut dubbelsida kopior och är riktigt bra prissatt, beräknat pris i Sverige är 1 694 kr exklusive moms. Brothers nya bläckstråleskrivare kan enkelt anslutas till nätverk och delas av många användare i en arbetsgrupp. Förutom vanliga utskrifter i A3, klarar MFC-J5910DW också fotoutskrifter kant-till-kant i samma storlek. Det innebär att vita kanter som blir vid fotoutskrifter på många andra modeller helt försvinner och du kan få proffsiga färg- och fotoutskrifter. Enligt Brother klarar skrivaren av att printa cirka 12 sidor per minut i svartvitt och 10 sidor per minut i färg. Det är inte supersnabbt men helt i klass med övriga modeller på marknaden, såväl bläck som laserskrivare.

 

Skriv ut direkt från din iPad eller iPhone

Du behöver inte ha en Apple-produkt som iPhone eller iPad för att kunna skriva ut direkt från en mobilenhet, även Android och andra smartphones stöds via Brothers egna app iPrint&Scan. Nu kan du alltså ta en bild i telefonen och trådlöst och utan krångel skriva ut bilden i upp till A3-storlek direkt på Brother MFC-J5910DW.

 

AirPrint även på befintliga Brotherskrivare

Brothers befintliga A3-modeller MFC-J6510DW, MFC-J6710DW och MFC-J6910DW kan uppdateras med AirPrint redan i vår då en ny uppdatering finns tillgänglig. Vissa av Brothers multifunktionsmaskiner för A4-utskrifter kan redan nu uppdateras för AirPrint med en enkel uppgradering. Det gäller DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW, MFC-J430W samt MFC-J625DW. MFC-J5910DW uppfyller de hårda miljöstandarderna ENERGY STAR, Svanen och Blå ängeln.

Läs mer om Brothers nyheter här.

Varan har lagts till check_circle_outline