view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
Mån 10-16. Tis-Tors 09-16. Fre 09-15.
Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här

Toner & bläckpatroner till Canon

Toner & bläckpatroner till Canon

Är du på jakt efter en prisvärd och billig toner eller bläckpatron till din Canon skrivare? Här hittar du bläckpatroner och toner till din Canon skrivare! Först väljer du om du har en laserskrivare eller en bläckstråleskrivare, kopiator, matris eller fax i listan nedan. Sedan klickar du på en modell för att komma till en översiktssida över skrivarens förbrukningsmaterial och tillbehör.

Filtrera skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav

I

L

P

Toner & bläckpatroner till Canon

Hos oss på Tonerlagret hittar du billiga toner och bläckpatroner till din Canon skrivare!

Är du på jakt efter en prisvärd och billig toner eller bläckpatron till din Canon skrivare? Vi på Tonerlagret har ett brett utbud av billiga toner och bläckpatroner till din Canon bläckstråleskrivare och laserskrivare. I vårt sortiment hittar du Canon originaltoner och miljö/ kompatibla toner till förmånliga priser till din Canon skrivare.

Vi på Tonerlagret erbjuder kompatibla toner och bläckpatroner till din Canon skrivare av vårt eget fabrikat Tonerlagret.  De kompatibla toner från oss håller samma höga kvalité som Canon original lasertoner och bläckpatroner och räcker upp till ca 5000 utskrifter vid 5 % täckning. Genom att köpa en kompatibel lasertoner eller bläckpatron till din Canon skrivare hos oss sparar du både pengar och på miljön.

  • Kompatibel toner och bläck till Canon skrivare - Komplement till Canons originaltoner.
  • Billiga toner och bläckpatroner - Få en billig toner och bläckpatron utan att tumma för kvalitén.
  • Samma garanti - Självklart samma garantier som du får när du köper en originaltoner eller bläckpatron från oss.

 

Vet du vilken Canon skrivare du har?

Med hjälp av vår sökfunktion kan du enkelt hitta rätt original eller miljö/kompatibel toner och bläck till din Canon skrivare. I sökrutan skriver du in din Canon skrivares modellnummer till exempel Canon PIXMA MG6250

 

Canon skrivarmodeller som Tonerlagret säljer flest toner och bläckpatroner till:

Canon PIXMA MG6250

Canon PIXMA MG6150

Canon I-Sensys MF 633 Cdw

Canon PIXMA iP7250

Canon PIXMA iP4500

Canon PIXMA iP4200

 

Hittar du inte vilken modell din Canon skrivare har? Tveka inte att kontakta vår support där vi gärna hjälper dig att ta reda på vilken skrivarmodell du har samt rekommenderar vilken toner eller bläckpatron som passar bäst till din skrivare!

 

Har du en äldre Canon skrivarmodell?

Äger du en äldre skrivare från Canon som du inte hittar när du söker på vår webbplats? Allra längst bak på vårt lager har vi äldre varianter av bläck och toner som kan passa till din Canon skrivare. Om du inte hittar rätt bläck eller toner på vår webbplats tveka inte att höra av dig till oss, då vi ibland kan ha enstaka exemplar kvar av äldre lasertoner och bläckpatroner.

 

Vill du ha nya toner och bläckpatroner automatiskt till din Canon laserskrivare?

Vi på Tonerlagret erbjuder tjänsten att vi håller koll åt dig när din skrivares färg når sin förinställda miniminivå. Spara tid och slipp håll koll på din skrivare genom att vi ser till att du har en ny toner eller bläckpatron i god tid innan din nuvarande tar slut.

Finns det fortfarande frågetecken om Canon lasertoner och bläckpatroner eller har du övriga frågor? Du är välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi gärna till.

Varan har lagts till check_circle_outline
+