view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Toner & bläck till Canon

Toner & bläck till Canon

Här hittar du bläck och toner till din Canonskrivare, först väljer du om du har en laserskrivare eller en bläckstråleskrivare, kopiator, matris eller fax i listan nedan. I den listan som sedan kommer

Filtrera skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav

I

L

P

Toner & bläck till Canon

Här hittar du bläck och toner till din Canonskrivare, först väljer du om du har en laserskrivare eller en bläckstråleskrivare, kopiator, matris eller fax i listan nedan. I den listan som sedan kommer upp väljer du den modell på skrivare, fax eller kopiator som du har och då visar vi vilka toner eller vilket bläck som passar till just din Canon. Oavsett vilket bläck eller vilka toner du köper så har du alltid två års garanti hos oss på Tonerlagret, skulle du mot förmodan inte hitta just din Canonmodell, tveka inte att kontakta oss!

Varan har lagts till check_circle_outline