view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Etikettskrivare från Brother

Etikettskrivare från Brother

Gör årets tjänst genom att bidra till en mer organiserad arbetsplats med en schysst etikettskrivare från Brother. Hos Tonerlagret finns det skrivare för alla behov – en del att ha på bordet, en del at

Etikettskrivare från Brother

Gör årets tjänst genom att bidra till en mer organiserad arbetsplats med en schysst etikettskrivare från Brother. Hos Tonerlagret finns det skrivare för alla behov – en del att ha på bordet, en del att hålla i handen och en del i kombination? Utöver vanliga skrivare för etiketter så hittar du märkmaskiner som är extra mångsidiga eller speciellt utformade för hantverkare.

Brother P-Touch är skapt för enkel märkning såväl i hemmet som på jobbet medan Brother QL är en kraftigare modell för större etiketter. Om du vill ha rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt skrivare.

Varan har lagts till check_circle_outline