view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

En smärtfri start på hösten

Suddiga utskrifter ger ingen bra höststart

Kassa utskrifter och ett tomt tonerförråd! När semestern är slut så är en smärtfri start den högsta drömmen. Ett välfyllt lager med toner, bläck, papper och pennor är svår att förstå vikten av förrän det plötsligt ekar tomt. Vissa tenderar att ta vardagens väsentligheter för givna (som t. ex. en nybliven singel kan säga) men på kontoret gäller samma regler som i resten av livet: man ska värna, vårda och förse sitt kontorsförråd! 

Så passa på att fylla ditt lager HÄR och NU och ge dig själv en så smärtfri start på hösten som möjligt!


Beställ innan kl 17 - få leverans innan helgen!

Vill du ha leverans innan helg eller bara vara säker på att allt kommer att flyta på på kontoret på måndag, då behöver vi din beställning innan kl 17 idag. Handla här eller ta genvägarna nedan!

 

Varan har lagts till check_circle_outline