view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

HP höjer priserna på toner och bläck

HP höjer priserna på toner och bläck

HP höjer per den 1:e januari 2012 priserna på hela lasersortimentet med cirka 3 procent. Även priserna på den del av sortimentet som korrelerar till äldre maskiner höjs med cirka 7-15 procent. HP justerar även priserna på utvalda bläckpatroner (Small Format) med 6-15 procent.

Detta påverkar såklart även våra priser ut mot kund. Vi arbetar aktivt med att ta fram bra komplement till HP originaltoner. Till många av HP laserskrivare har vi redan idag kompatibla kvalitetstoner och vi kommer lansera ännu fler under 2012.

Fortfarande är HP den överlägset största leverantören av nya laserskrivare och vi rekommenderar gärna HP om ni tittar på nya skrivare. Tack vare att HP är så stora på skrivare så kan vi garantera att utvecklingen av toner även framgent kommer vara snabb och kraftfull.

Varan har lagts till check_circle_outline