view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Almanackor

Almanackor

Almanackor och kalendrar är ett stort måste för dom flesta. De gör det enkelt att hålla koll på datum, veckor och det är ett smidigt sätt att föra sin planering på. Smaken är som baken, delad- därför har vi ett stort utbud med olika almanackor och kalendrar i olika färger, storlekar, prisklass och även olika innehåll beroende på vad man har för syfte med sin almanacka/kalender. 

Skulle du trots allt sakna det du söker, är du välkommen att kontakta oss via kundtjänst, så kanske vi kan hjälpa till att få fram det du vill ha. Vi hjälper mer än gärna till!

Varan har lagts till check_circle_outline