view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Block & Papper

Här hittar du block och papper såsom anteckningsblock och kollegieblock av diverse olika modeller, färger och sorter. Du har säkert upplevt det själv, man sitter på det där mötet eller vid skrivbordet

Här hittar du block & papper såsom anteckningsblock och kollegieblock av diverse olika modeller, färger och sorter. Du har säkert upplevt det själv, man sitter på det där mötet eller vid skrivbordet när man helt plötsligt kommer på en bra idé man verkligen bara måste skriva ner och så har du inget att skriva på, obehagligt är bara förnamnet!

Behöver du smarta lösningar för att kunna föra anteckningar eller på annat sätt skriva upp saker, så har du hamnat helt rätt i vår butik. Välkommen till Tonerlagret!

Varan har lagts till check_circle_outline