view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:

Moleskine - The Legendary Notebook

Moleskin Notebooks

En plats för alla dina tankar, oskrivna romaner, anteckningar och notiser. Allt hör hemma i en anteckningsbok från Moleskine - världens mest kända och klassiska anteckningsblock.

moleskin hard cover

Hard Cover

moleskin soft cover

Soft Cover

moleskin paperback / cahier

Cardboard / Cahier

 

Historien om Moleskine

 

Moleskine är en Italiensk tillverkare av exklusiva anteckningsböcker som startades 1997 av den Italienska designern Maria Sebregondi. Utöver anteckningsböcker i olika storlekar och former tillverkar Moleskine även skissböcker och kalendrar sin du såklart kan hitta hos oss här på Tonerlagret.

Tanken bakom Moleskines design är att den skall vara traditionell och klassisk och den kan också kännas igen på att nästan alla anteckningsböcker har ett elatiskt band som ser till att din Moleskine håller stängt oavsett om du bär den i handen eller väskan.

Men historian om Moleskina börjar långt före 1997, inspirationen kommer nämligen från de anteckningsböcker som var väldigt populär under 1800- och 1900-talet, speciellt i Frankrike. I Paris fanns det på den tiden bokbindare som specialiserade sig på att tillverka exklusiva och riktigt snygga anteckningsböcker till förmögna Parisbor, det är från dess som Moleskine hämtat sin designinspiration.

Varumärket Moleskine är välkänt i hela världen och har en stor skara anhängare som mer eller mindre dyrkar varumärket och de anteckningsböcker och kalendrar dom tillverkar. Och såklart vill du vara del i detta, välkommen till Moleskine och Tonerlagret!

search
Varan har lagts till check_circle_outline