view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Sjukvård och Omsorg

Under kategorin "Sjukvård och Omsorg" har vi ett ett stort sortiment, sorterat under flera underkategorier för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta det du söker. 

Oavsett om du arbetar i en "sjukhusmiljö" eller bara behöver lite grejer ifall olyckan är framme på din arbetsplats (eller hemmet för all del), så finner du förhoppningsvis det du behöver här. 

Vi har noga valt ut vårt sortiment, där vi försökt att ha flera olika alternativ av de flesta produkter för att nå ut till så många behov och önskemål som möjligt. 

Vi tar tacksamt emot förslag och förbättringar under denna viktiga kategori, så om du saknar något eller tycker att något bör läggas till, tveka inte att kontakta vår kundtjänst! 

Varan har lagts till check_circle_outline