view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.
Trevlig helg, kundtjänst öppnar åter måndag. Ni som väntar på leverans av HP´s 303XL och 303 små bläckpatroner så får vi in på lager igen 8-9dec. Tack för ert överseende

Rehab & Sjukgymnastik

Rehab & Sjukgymnastik

I dagens samhälle så är rehabilitering och sjukgymnastik inget ovanligt måste. 
För att kunna erbjuda den bästa av sådan, kan vi behöva en hel del olika material för att hjälpa till med detta. Här finner du allt från behandlingsbänkar & pallar, till träningsredskap och apparater av olika slag. 

Vi har även modeller och planscher som kan underlätta när du t.ex. behöver visa din patient det skadade området, vilken muskel som tränas vid en speciell övning eller kanske har din patient ont på ett ställe som i sin tur även påverkar ett annat ställe på kroppen? Det är alltid enklare att "utbilda" sina patienter om en ev. skada om man har rätt verktyg till hands.

Man kan aldrig vara för övertydlig tycker vi på Tonerlagret, och därför har vi samlat våra produkter under olika underkategorier, så du enkelt kan hitta det du söker!

Varan har lagts till check_circle_outline