view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här
Vi har just nu hög belastning på vår kundtjänst med många inkommande samtal och mail, svarstiden kan vara längre än normalt. Fortsatta leveransstörningar relaterade till Coronaviruset i viss mån på toner/bläck.

Rehab & Sjukgymnastik

Kontorsmaterial Sjukvård och Omsorg Rehab & Sjukgymnastik tillbehör till lagerpris. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi till.

I dagens samhälle så är rehabilitering och sjukgymnastik inget ovanligt måste. 
För att kunna erbjuda den bästa av sådan, kan vi behöva en hel del olika material för att hjälpa till med detta. Här finner du allt från behandlingsbänkar & pallar, till träningsredskap och apparater av olika slag. 

Vi har även modeller och planscher som kan underlätta när du t.ex. behöver visa din patient det skadade området, vilken muskel som tränas vid en speciell övning eller kanske har din patient ont på ett ställe som i sin tur även påverkar ett annat ställe på kroppen? Det är alltid enklare att "utbilda" sina patienter om en ev. skada om man har rätt verktyg till hands.

Man kan aldrig vara för övertydlig tycker vi på Tonerlagret, och därför har vi samlat våra produkter under olika underkategorier, så du enkelt kan hitta det du söker!

Varan har lagts till check_circle_outline