view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Sårbehandling

Sårbehandling

Tyvärr är olyckan framme ibland oavsett hur försiktiga vi än försöker vara. När vi gjort oss illa, är det bra att ha t.ex. rengöring nära till hands så vi kan tvätta rent och undvika ev. infektioner. För den som råkar ut för brännskador har vi även kompresser och brännskadegel som lindrar så gott det går. 

Vi har samlat lite olika underkategorier här inne för att underlätta ditt letande. Skulle det vara så att du saknar någon artikel/produkt, som du tycker vi bör ha i vårt sortiment, så tar vi tacksamt emot alla förslag som kan tänkas dykas upp! 

Varan har lagts till check_circle_outline