view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Toner och bläck till Lexmark

Toner och bläck till Lexmark

Här hittar du bläck och toner till din skrivare från Lexmark. Oavsett om det är toner eller bläck du behöver så hittar du allt du behöver hos oss på Tonerlagret. Lexmark är en populär skrivartillverka

Filtrera skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav

C

M

O

X

Toner och bläck till Lexmark

Här hittar du bläck och toner till din skrivare från Lexmark. Oavsett om det är toner eller bläck du behöver så hittar du allt du behöver hos oss på Tonerlagret. Lexmark är en populär skrivartillverkare i Sverige sedan många år tillbaka. Först väljer du om du har en laserskrivare, bläckstråleskrivare eller matrisskrivare i listan nedan, sedan väljer du enkelt den skrivarmodell från Lexmark som du har och vips så visar vi upp vilket bläck eller vilka toner som passar till just din skrivare. Sedan är det bara att beställa, vi levererar snabbt och till rätt priser.

Välkommen till Tonerlagret!

Varan har lagts till check_circle_outline