view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:
Så påverkas Tonerlagret av Covid-19 läs mer här

Värdepaket innehållande alla färger!
Vid köp av värdepaket = FRI FRAKT!

Värdepaket innehållande alla färger! <br>Vid köp av värdepaket = FRI FRAKT!
1908 kr
1750 kr
inkl. moms
Skickas omgående

Denna vara kan skickas samma dag som du beställer.

Värdepaket med alla tonerkassetter till Brother TN-135

Värdepaket som inkluderar svart, magenta,cyan och gul ersättningstoner till Brother TN-135. Tonerlagrets kompatibla toner håller samma höga kvalitet som Brother original men till ett betydligt lägre pris.

Behöver ni samtliga färger till er Brotherskrivare så kan det vara en god idé att köpa detta paket. Annars säljs också alla toner separat men då till ett något högre pris. Tonerkassetter kan förvaras torrt och i rumstemepratur i obruten förpackning och håller sig då fräscha under en lång tid. När förpackningen är bruten installera tonerkassetten direkt.

Vi på Tonerlagret är extra glada då vi nu bjuder på frakten vid köp av våra kompatibla värdepaket. Rabatten dras av direkt du lägger till artikeln i din kundkorg!

 
Artikelnummer M-TN135KCMY
Patronnummer TN-135
Typ
Miljö/kompatiblel
Fabrikat Tonerking
Livslängd 1x5000 sidor, 3x4000 sidor
Pris per utskrift 0.35

Kommentarer (2 st)

Lämna kommentar

Tack för din kommentar!

Den kommer att dyka upp här på sidan så fort den blivit godkänd.

Lämna en kommentar

Namn
E-post (visas ej)
Betygsätt denna produkt:
Din kommentar:
Skicka kommentar
Benny Ekholm
30 Nov 2011

Köpte pirattoner till min Brother MFC-9450 av er, som visades ig vara väldigt dåliga i kvalitén, de läkte pulver och gav helt felaktig färgåtergivning. Nu har jag köpt pirattoner från annat håll till nästan halva priset och de fungerar perfekt.

Rikard 30 Nov 2011

Hej Benny, Vad tråkigt att höra att du har haft problem med en kompatibel toner hos oss. Vi lämnar 2 års garanti på samtliga produkter och självklart byter vi ut om du har någon produkt som du inte är nöjd med. Dessa toner till Brother hade vi tyvärr lite problem med i våras under den period ert köp är gjort. Hör gärna av dig till oss så får du testa en ny toner som inte läcker. Tack för din feedback, vi är mycket måna om att alla produkter vi säljer ska hålla lika bra eller bättre kvalitet än originalkassetterna.

Varan har lagts till check_circle_outline
+