view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Miljövecka

10% av veckans intäkter till WWF!

Nu startar miljöveckan hos Tonerlagret - vår chans att ge tillbaka lite till moder natur med tanke på alla utskrifter vi bidrar till. Välj våra svanenmärkta toner och patroner från Isotech mellan den 25 januari och 31 januari, så skänker vi 10% av intäkten till världsnaturfonden WWF. Under vecka 5 presenteras resultatet på denna sida.

Våra svanenmärkta skrivartillbehör finns till de flesta skrivarmodellerna och är bättre för både natur och plånbok, därför är det betydligt lättare att bidra än vad man kanske tror! Svanenmärkta Isotech-tillbehör listas under din skrivare.

Läs mer om Svanen och WWF här

   


 

2016-02-08: Bidraget till världsnaturfonden slutade på 1036 kr. Speciellt tack till alla som valt våra svanenmärkta produkter under veckan, hälsar Tonerlagret och träden!

Varan har lagts till check_circle_outline