view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Minispeaker på köpet

Strandhögtalare på köpet

När du handlar toner och bläckpatroner hos oss får du den här veckan en schysst strandhögtalare på köpet. Du behöver inte göra något annat än att handla varor för minst 300 kr så bjuder vi på en högtalare som kan användas i sommarstugan, på stranden, resan eller kanske på kontoret.

Erbjudandet gäller enbart fram till och med fredag 3 augusti. Så lägg din order redan idag för att försäkra dig om att du får denna schyssta högtalare från minispeaker, värde 299 kr.

 

Varan har lagts till check_circle_outline