view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Nybliven ägare till Zebra GK420 med USB

Från laserskrivare till Zebra-skrivare: e-handlarnas bekväma val

Vi har fått in en kundbild från t-shirttryckeriet Attitude.se, som tidigare har använt vanlig laserskrivare till att skriva ut sina transportetiketter, men har numera valt att övergå till GK420-etikettskrivaren från Zebra. 

- "Jag tröttnade på att hela tiden behöva byta papper i skrivaren så fort jag behövde skriva ut transportetiketter. Det är smidigare att ha en separat skrivare avsedd för endast etiketter eftersom man slipper att byta papper hela tiden och nu kan jag ha etiketter på rulle också", säger Julian Burman, VD på Attitude.

Zebran med USB-koppling använder han till både varubrev och större paket men även för att märka upp hyllorna på lagret.

- "Och dessutom slipper jag numera foliehatten!", hälsar Julian som inte längre är beroende av nätverk i skrivaren.

Foliehatten, som sedan länge är glömd.

Varan har lagts till check_circle_outline