view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Plantera ett träd med Tonerlagret

Kärlek i skogen med miljötoners

Hjälp oss att rädda regnskogen i kärlekens tecken! Nu startar vi den träigaste Alla hjärtans dag-kampanjen. 

För att väga upp för alla utskrifter som vi bidrar till så kommer vi för varje såld kompatibel toner och patron i februari, att plantera ett träd. Idag finns det en mängd olika remanufakterade toners och patroner att finna till de allra flesta skrivarna. Ofta är de helt, eller delvis, återvunna från gamla toners med material som fortfarande håller väldigt god kvalitet samtidigt som de många gånger är billigare än original.

Förhoppningsvis kommer det snart att finnas en rik och stor Tonerskog i tropikerna. Planteringen sker genom organisationen Trees for the Future.

Varan har lagts till check_circle_outline