view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Toner och bläck till Samsung

Toner och bläck till Samsung

För dig med en skrivare från Samsung så hjälper vi på Tonerlagret dig att hitta rätt bläck och toner till just din skrivarmodell. Välj först vilken typ av skrivare du har i listan nedan, då får du upp

Filtrera skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav

C

M

S

X

Toner och bläck till Samsung

För dig med en skrivare från Samsung så hjälper vi på Tonerlagret dig att hitta rätt bläck och toner till just din skrivarmodell. Välj först vilken typ av skrivare du har i listan nedan, då får du upp alla Samsungskrivare sorterade i bokstavsordning och kan enkelt välja din Samsungmodell. Då får du se det bläck eller de toner som passar till just din skrivare och sen ordnar vi resten med snabba leveranser och riktigt bra priser. Välkommen!

Varan har lagts till check_circle_outline