view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:
Hjälp oss tömma lagret! 40% rabatt på kompatibla. 20% rabatt på original. Så länge lagret räcker.

Välkommen till skolan för vett och etiketter!

Etikettskrivare och etiketter är en djungel lika mycket som att hitta rätt toner och bläck. Vi får massor av frågor från företag om vilka etikettskrivare som är bra och vilka etiketter som passar för transport, adress och frankering. Vi vill göra det så enkelt som möjligt att välja och har därför frågat e-handlare som älskar etiketter och inte kan överleva en dag utan sin etikettskrivare. Så här säger experterna.


 

E-handlarna rekommenderar: etikettskrivare & etiketter

 

 

 

 

 

 

 

Kilands mattors hyllning till Zebra GK420

Etikettskrivaren Zebra GK420 är en lojal och älskad trotjänare för stora som små företag för brev och paket, därmed också vår mest sålda skrivare för transportetiketter. Bland de många lager som förlitar sig på skrivaren, hittar vi Kilands mattor.

- "Vi använder zebra-skrivarna till att skriva ut alla våra fraktetiketter. Skrivarna är snabba, smidig och pålitliga och passar bra till vår integration med DHL", hälsar Martin på Kilands mattor. 

Zebran som Martin använder är en snabb, prisvärd och tålig skrivare som täcker de flesta behov. Den här har dessutom stöd för både USB och nätverk (om man inte är i behov av att skrivaren ska ha stöd för nätverk, så finns en billigare variant med endast USB här!).

Läs mer om Zebra GK420 här >

 


 

Cykelkraft trampar på för Brothers etikettskrivare!

Det här är den supersmidiga och enkla etikettskrivaren QL-710W från Brother, som kan användas av alla från flera enheter. Skriv ut direkt från mobilen, paddan eller datorn och snabbt går det dessutom! Fråga bara Cykelkraft...

- "Den största fördelen med denna är att den är så enkel att använda. Den är trådlös, vi är flera som kan vara uppkopplade via nätverk och dessutom är den perfekt att skriva ut etiketter där loggan behöver vara med", säger Christoffer Tyrefors.

Våra kunder använder Brother-skrivaren främst till etiketter för brev och kontorsmaterial såsom pärmar, arkiv och mappar. Etiketterna kan vara antingen i plastfilm eller papper, och i flera storlekar.

Läs mer om Brother QL-710W här >

 


Partykungen festar loss på termoetiketter

Etiketter är ett område som vi ofta får massor av frågor kring. Några av bästsäljarna är termoetiketter i storlek 101 x 76 mm. Stora fan av dessa är Partykungen:

- "De här används till allt från adressutskrifter, produktmärkning och lagerhyllor. Framförallt perfekta för varubrev. Det är bra pris och bra kvalitet utan frågetecken", hälsar Jeff.

Etiketter finns både på rulle och i kartong, vilket man väljer är egentligen en smaksak. Partykungen har ovan valt på rulle och används flitigt tillsammans med deras Zebraskrivare.

Läs mer om etiketterna här >

 


 

 

 

 

 

 

Ehandelskungens passion för transportetiketter

Troligtvis den vanligaste och populäraste fraktsedeln inom ehandel. Det håller Dan Nilsson, personen i Sverige som kanske skickat flest paket, med om:

- "De här transportetiketterna har jag använt i många år och fungerar utan problem till mina Zebraskrivare. Om det är många paket som ska skickas så föredrar jag de här etiketterna i kartong och inte på rulle. Aldrig något strul och de fäster bra", säger Dan.

Dans favoritetikett har måttet 107 x 252 mm, är permanent fästande med kvitto samt förpackade 2000 etiketter per kartong. Det är även dessa vi på Tonerlagret använder.

Läs mer om etiketterna här >

 


 

Här hittar du alla våra alternativ av etiketter och etikettskrivare!

Varan har lagts till check_circle_outline
+