view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Vi hjälper till med matchprogram

Tonerlagret hjälper ÖIS med matchprogram

Tonerlagret hjälper ÖIS när toner är slutIgår kl kvart i sex på kvällen ringer Oskar från ÖIS upp oss och behöver toner mycket hastigt. I de flesta fall kan vi hjälpa till med expressleveranser både i Göteborg och i Stockholm. Dessvärre har Örgryte IS en lite udda maskin på kansliet som vi inte hade på lager i Göteborg kl 17.45 på skärtorsdag.

Matchen ställs ju inte in för detta och Assyriska BK redan på väg mot Göteborg för att möte de rödblåa lirarna vänder inte bara för att ÖIS-kansliet har slut på toner. Självklart får vi hjälpa till att lösa situationen. Så idag rycker vi in och printar på en av våra hyrmaskiner upp alla programblad som ska vara klara i god tid för matchen.

Vi använder oss av HP Color LaserJet 4730 som är fulladdad med HP tonerkassetter och ett lite finare high grade papper från Canon som lämpar sig bra för tryck av broschyrer och programblad. 120 gr vitt är pappret som nu fylls med laguppställningar och information om Örgrytes planer på konstgräsplan.

Här kan du läsa mer om matchen ÖIS - Assyriska.

Varan har lagts till check_circle_outline