view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Toner, bläck och vax till Xerox

Toner, bläck och vax till Xerox

För dig med en skrivare eller kopiator från Xerox så kan vi hjälpa till med både bläck, toner och vax. Xerox är ett av de mest välkända skrivartillverkarna i världen och ordet Xerox har i vissa länder

Filtrera skrivartyp
Filtrera med sökfras
Filtrera efter bokstav

D

P

W

Toner, bläck och vax till Xerox

För dig med en skrivare eller kopiator från Xerox så kan vi hjälpa till med både bläck, toner och vax. Xerox är ett av de mest välkända skrivartillverkarna i världen och ordet Xerox har i vissa länder till och med blivit synonymt med ordet kopiera. Oavsett vilken modell av Xerox du har så kan vi hjälpa dig att hitta rätt bläck, toner och vax, alla modeller Xerox har kan ibland kännas som en djungel och skulle du hitta din modell i våra listor av skrivare så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

 

Varan har lagts till check_circle_outline