view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
Visa resultat för och
031 ‒ 320 23 00
Mån-Tors 08.30-16.00, Fre 08.30-15.00, Lunchstängt 12-12.30
shopping_cart
Priser:
Hjälp oss tömma lagret! 40% rabatt på kompatibla. 20% rabatt på original. Så länge lagret räcker.

Byta toner och trumma i brother skrivare?

Hur byter man en toner i en Brother skrivare? Och hur byter man en trumma? Sen vad är det som skiljer en toner och trumma åt? Nu behöver ni inte fundera längre för i videon nedan visar och berättar Andreas skillnaden!

Det viktigaste att veta är att toner och trumma till din Brother laserskrivare är två skilda förbrukningsartiklar. Din skrivare behöver också nämligen båda två för att kunna fungera felfritt.

Trumman i din skrivare är där din utskrift kommer till elektroniskt. När din utskrift därefter har skapats i trumman förflyttas den i din skrivare till ett papper via en laserstråle och skrivs sen ut. För sammanfatta så är det i trumman som utskriften skapas, som därefter förs vidare via en laserstråle till tonern.

Ett problem som är återkommande hos våra kunder är att toner och trumma till Brother skrivare blandas ihop. Det här medför att de ovetandes beställer en ny trumma – när det i självaverket är en toner som de behöver och inte en trumma, eller tvärtom.

Ett annat misstag som förekommer är att man tror att toner och trumman (som sitter ihop se i videon nedan) är en och samma del, och att man då slänger både tonern och trumman, när man till exempel ska byta ut tonern.

Har du fundering kring toner och trumma till Brother skrivare? Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Varan har lagts till check_circle_outline
+