view_list
Toner och bläckpatroner till lagerpriser
031 ‒ 320 23 00
mån-tors 08-16:30. fre 08-15. lunch 12-13
shopping_cart
Priser:
Pga Covid-19 råder brist på vissa toner/bläckpatroner i hela Europa i dagsläget, främst original. Tillverkningen har antingen saktas ner eller helt stått stilla i perioder, vilket ger flaskhalsar på populära produkter. Vi försöker uppdatera lagersaldona så det stämmer, men just nu hänger vi inte alltid med. Vi ber om överseende med detta. Just nu har vi även en väldigt hög orderingång och stundtals lägre bemanning, vilket ger längre svarstider än vanligt. Då vi prioriterar att få iväg beställningar i tid kan kundtjänst via telefon vara tillfälligt avstängd.

Transportetiketter i nya volymer!

Vi har nu glädjen att informera er om att vår transportetikett 105x220 (TR016T) finns att köpa i fler volymer. Du kan nu köpa dem i förpackning om 4 rullar eller 16 rullar (2 x 8 rullar/kartong). Detta är en av de populäraste etiketterna som säljs på Tonerlagret och kan användas för dig som skickar paket med bl.a. DHL, PostNord eller Schenker. De fungerar lika bra på samtliga! Vi använder oss själva av just denna etikett! Så nu erbjuder vi även denna etikett på pall. Då får du hela 480 rullar, 60 kartonger sammanlagt. Perfekt för er som skickar mycket och behöver beställa etiketter ofta. Nu kan ni köpa en pall på en gång!

För er som använder er av etiketten 101x76, så kan vi nu även där erbjuda två andra volymer. 24 rullar (2 x 12 rullar/kartong) eller för er som vill ligga steget före, så kan vi nu även erbjuda pall med 35 kartonger (totalt 420 rullar). 

Happy shopping!

Varan har lagts till check_circle_outline